Få dit gamle trægulv til at skinne igen – vælg en professionel gulvslibning

13 February 2019 Astrid Pedersen
Få dit gamle trægulv til at skinne igen - vælg en professionel gulvslibning

Skal dit hus eller din lejlighed friskes op forud for et salg, er der mange ting, du selv kan gøre. Du kan for eksempel sørge for at afkalke badeværelset, således at det er frit for misfarvninger og uappetitlige aflejringer. Du kan give vægge, lofter, dørkarme, vinduesrammer og paneler et nyt lag maling, så det hele fremstår ensartet og skinnende. Og du skal selvfølgelig sørge for, at køkkenet er rent og pænt, så der ikke lugter underligt, og så køkkenets fremtoning ikke er direkte uhygiejnisk.

Få mere for din bolig – frisk gulvene op med en professionel gulvslibning

Er boligen i besiddelse af intakte trægulve, kan du ydermere hæve den forventede salgspris ved at sørge for, at disse fremstår så nye og pæne som overhovedet muligt. Hvis du ikke altid har været lige grundig med pleje og vedligeholdelse af dine trægulve – og er det længe siden, at de sidst er blevet høvlet eller slebet – kan træværket være blevet slidt i overfladen. Når den beskyttende hinde af eksempelvis sæbe eller olie er slidt bort, kan det gå hårdt ud over træværket.

Det vil tørre ud i den øverste overflade, og dermed blive mere modtageligt over for såvel spildte væsker som misfarvninger fra solfalming samt nedtrådt skidt og snavs, som aflejrer sig i træværkets fibre. Dette kaldes slidspor, og optræder mest udtalt, der hvor gulvet slides mest – for eksempel mellem døre eller rundt om spisebordet. Og de kan ikke fjernes ved almindelig gulvvask, men vil fremstå som grå og matte spor i det før så kønne og ensartede trægulv. Til alt held er disse skønhedsfejl blot overfladiske, og kan derfor fjernes ved en grundig gulvafslibning.

Med en professionel gulvafslibning er du sikret det bedste og mest holdbare resultat – og dit gamle trægulv kommer til at stå som nyt. Læs mere på gkservice.dk

More articles