holistiskinstitut.dk

– Få det seneste nye fra lokale virksomheder

Billige mobil covers til dyre smartphones

Billige mobil covers til dyre smartphones

En moderne smartphone er dyr i anskaffelse – og kan lynhurtigt gå hen og blive et endnu dyrere bekendtskab, hvis du er så uheldig at tabe din smartphone ned på en hård overflade. Så kan du nemlig se frem til en værksteds regning, som hurtigt kan løbe op. Især hvis du vælger at benytte et autoriseret værksted, og få erstattet de defekte og smadrede dele med original elektronik eller andre materialer. Dette kan på det kraftigste anbefales, da disse er behæftet med garanti. Og når det gælder front glasset, er det i særdeleshed en god idé at få det skiftet ud med et front glas af et ordentligt materiale.

Undgå ulykker – beskyt din smartphone med et billigt telefon cover

Der skal ikke særlig meget til, før din dyre og smukke smartphone er færdig med at se godt ud. Er du heldig, er det kun dens kønne udseende, det går ud over, når du taber din telefon på vejen eller fortovet. En tur i asfalten eller betonen kan nemlig sagtens koste de vitale dele af din telefon. Taber du din smartphone ud af din taske eller af din lomme, kan du risikere, at den sarte og følsomme elektronik, som er fundamentet for alle de smarte og avancerede funktioner i din smartphone, ryger sig en tur. Og så kan du hverken ringe op, modtage opkald, sende sms’er, surfe på nettet eller tage billeder med telefonens indbyggede kamera.

Hvis du vil undgå disse omfattende skader, bør du investere det forholdsvis lille beløb, det koster at forsyne din smartphone med et robust og slidstærkt mobil cover. Med et mobil cover er du dækket ind på mere end én front. Et mobil cover beskytter nemlig såvel imod skader ved fald som imod ridser og skrammer, forårsaget af spidse genstande i din lomme eller taske.

Kig ind på lux-case.dk og find dit nye telefon cover.