holistiskinstitut.dk

– Få det seneste nye fra lokale virksomheder

Det er ikke bare lige at åbne en dyrehandel

Nogle virksomheder er det lettere end andre at begå sig med, når man kigger på det rent faktuelt.

Lad os sige, at du arbejder med markedsføring online eller programmerer hjemmesider. Så er det egentlig bare en computer, som du har brug for at have, hvorfor du kan være en enmands-virksomhed, hvilket har sine fordele, hvortil du næsten kan arbejde, hvor end i verden du befinder sig.

Så er der andre firmaer, der er bundet til en lokalitet, om de så sælger ud fra en butik, eller de skal have et lager eller bare et hovedkvarter, hvor de skal sælge deres produkter fra måske online og sende dem ud.

Endnu sværere bliver det, hvis man skal have udskænkning eller servere mad, hvorfor der kræver mange tilladelser og regler at overholde, hvis man skal kunne lovligt holde åbent at servicere ens kunder.

Tænk endda, hvis man kombinerer dette med et oplevelsessted, koncertsal eller andet, hvor man så også skal have frivillige, overholde støj-begrænsninger med videre?

Det er ikke bare lige at have med den slags at gøre.

Derfor ser man da også ofte, at den slags mennesker, der begår sig med den slags, det er nogle, som lever passioneret for den slags, fordi man skal bruge meget af ens fritid på det og oplever meget modgang også.

Passionen skal således drive værket.

Vil man så ligefrem have at gøre med en dyrehandel, så skal man virkelig holde af at have dyr omkring sig, for der er mange forholdsregler, krav med videre, som man skal overholde, hvis man skal have lov til at holde åbent.

Og så skal der jo også gerne være et overskud, så forretningen kan løbe rundt.

Derfor skal den oplevelse at se en person gå hjem med det rette kæledyr eller købe det rette udstyr og generelt følge med i den udvikling være noget, som virkelig tiltaler en og opvejer alt det andet. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *