holistiskinstitut.dk

– Få det seneste nye fra lokale virksomheder

Emaljering af badekar - giver det gamle badekar nyt liv

Emaljering af badekar – giver det gamle badekar nyt liv

Savner du lidt mere wellness og luksus i dit liv – men føler du ikke at du har råd til at tjekke ind på en lækker spa klinik så ofte som du måske kunne ønske? Så er du ikke alene. Rigtig mange danskere har fået øjnene op for de godgørende virkninger ved wellness og afslapning. Og desværre er det rigtig dyrt, hvis man skal forkæle sig selv dermed flere gange i løbet af en uge. Til gengæld overser mange, at løsningen ligger lige for næsen af dem i form af det gamle badekar i badeværelset.

Hvorfor skal jeg beholde det slidte badekar?

Måske er dit badekar mest et irritationsmoment, idet det ikke rigtig egner sig til lange, afslappende karbade længere. Er dit badekar med årene blevet rigtig godt gammeldags slidt, er det sandsynligvis ikke længere en blank og skinnende skønhedsåbenbaring.

Når emaljen i et badekar udsættes for slitage, vil den hurtigt blive præget af misfarvninger og skrammer. Der hvor kalk, okker og rust fra vandet og fra vandrørene får mulighed for at aflejre sig, vil den slidte emalje antage en ucharmerende gullig eller brunlig nuance. Dette ses som oftest rundt om armatur og rør, og foran badekarrets afløb i bunden.

Misfarvningerne vil føle ru i overfladen, og lader sig ikke fjerne ved almindelig rengøring. Her har du brug for en ny emalje. Og du vil ikke fortryde, at du lader en dygtig badekarsmaler friske dit gamle badekar op. Du vil nemlig med maling af badekar opnå den perfekte ramme omkring din egen hjemmespa – til en brøkdel af prisen for et nyt badekar, eller en ugentlig tur til wellness klinikken.

Hvem kan genskabe emaljen i mit badekar?

En badekarsmaler er en håndværker, som på få timer kan rense dit gamle badekar og påføre en ny emalje, så det kommer til at stå som nyt. Læs mere på https://emaljering-af-badekar.dk/emaljering-af-badekar/