holistiskinstitut.dk

– Få det seneste nye fra lokale virksomheder

Få luksus badekarret tilbage med maling af badekar

Få luksus badekarret tilbage med maling af badekar

De fleste mennesker forbinder badekar med wellness i hverdagen. Er man så heldig at være i besiddelse af et hus eller en lejlighed, hvis badeværelset er udstyret med et badekar, har man mulighed for at opnå mange timers blid afslapning og afstresning på ugentlig basis.

Med et badekar behøver man ikke at bruge formuer på dyre hoteller for at komme i nærheden af en spa afdeling, eller betale sig fra et ophold på en wellness klinik. Der skal ikke så meget til for at kunne opnå den samme luksus hjemme i badeværelset – lidt dæmpet belysning, blid musik, og et sortiment af urter, olier og salte til at gøre karbadet ekstra forførende for alle sanser. Og så kan du trisse direkte ind i seng bagefter uden at skulle ud i kulden for at komme hjem fra spa badet eller hotellet.

Få det bedste ud af dit badekar med en ny emalje

Det er dog også klart, at man hurtigt kan blive træt af det gamle badekar, hvis det er tydeligt mærket af slid og brug. Et badekar, som ikke har modtaget den fornødne vedligeholdelse, vil få en tendens til slitage på emaljen. Når emaljen i et badekar bliver slidt, vil den fremstå ujævn og skjoldet. Dette skyldes kalk og okker fra vandet, som får lettere ved at indlejre sig i den slidte emalje.

Samtidig kan emaljen risikere at slå fine revner, som også samler på skidt og snavs, og derved får misfarvninger i overfladen. Dette behøver dog ikke at betyde, at det skulle være nødvendigt for dig at skille dig af med dit gamle badekar. En dygtig badekarsmaler kan sagtens få dit badekar flot igen med en ny emalje. Dette er samtidig langt billigere end at skulle ud og skaffe et nyt badekar.

Du kan læse mere om maling af badekar på https://badekarsmaler.dk/maling-af-badekar/