holistiskinstitut.dk

– Få det seneste nye fra lokale virksomheder

Find din Dior parfume online

Find din Dior parfume online

Den franske designer Christian Dior har engang udtalt, at en kvindes parfume fortæller mere om hende, end hendes håndskrift gør. Og skulle der være noget om snakken, er det vigtigt, at du vælger din parfume med omhu – hvis du altså ønsker, at omverdenen skal opfatte dig som den selvsikre og handlekraftige kvinde, du er.

Hvorfor skal jeg vælge parfume fra Christian Dior?

Christian Dior har altid været eksponent for det komplette kvindesyn. Lige siden han åbnede sit modehus i Paris i 1946, var han fremsynet på dette punkt – den nye femininitet var for ham ikke begrænset til skønhed, moderskab eller husmoderrollen, men indeholdt også ambitioner, videbegærlighed og selvstændighed. Dette afspejles i såvel hans smukke og stilrene kollektioner som i de mange lækre parfumer og cologner, som er kommet ud af det nu veletablerede franske modehus.

Christian Dior parfume er kendetegnet derved, at de favner den hele kvinde. Uanset hvilken kvindetype, du selv mener at tilhøre, kan du finde en Christian Dior parfume, som passer præcist til dig. Din parfume skal understrege din udstråling og dit indre jeg.

Er du sommertypen med let til smil og latter, er du måske en rigtig Miss Dior pige. Så vil du med sikkerhed kunne dig selv i Absolute Blooming, som med sit indtagende skær af roser, friske pæoner og noter fra røde bær leder tankerne hen på varme og blomsterenge i det danske sommerlandskab. Og er du den sanselige og sensuelle type, bør du prøve den nye version af klassikeren Poison – Hypnotic Poison – som pirrer alle sanser med varme vaniljenoter, jasmin, og den dybe tonkabønne.

Hvor finder jeg Dior parfume online?

Du kan med fordel købe din Dior parfume online hos den kendte kosmetik- og parfume forhandler Sephora. Her finder du et stort udvalg af parfume og makeup fra alle de kendte mærker til lave priser.