holistiskinstitut.dk

– Få det seneste nye fra lokale virksomheder

Find minigraver til dine projekter online

Find minigraver til dine projekter online

På en byggeplads er der som regel brug for maskiner af alle størrelser og typer, og til mange forskellige formål. Du bør som entreprenør altid sikre dig, at de maskiner og hjælpemidler, du vælger til dine projekter, holder en høj kvalitet – ikke blot for din egen skyld, men for projektets skyld, og ikke mindst for medarbejdernes skyld. De maskiner, du køber ind, bør således komme fra anerkendte og velansete brands, og du bør sikre dig, at det er muligt at skaffe reservedele til maskinerne – nemt og hurtigt.

Køb minigravere fra Eurocomach – et meget fornuftigt valg

Når du står og skal brug en eller flere af de små, fikse minigravere, kan det anbefales, at du tager et kig i sortimentet hos det italienske kvalitets brand Eurocomach. Her finder du ikke færre end tretten forskellige modeller af den populære minigraver – og dertil fire modeller, som ud fra deres vægt kategoriseres under betegnelsen midigraver.

Hvis du er i tvivl om, hvilken model af minigraver, du får mest glæde af – eller om du i virkeligheden skal helt op i en størrelse midigraver – kan du med fordel tage en snak med en erfaren maskinhandler, som har ekspertise inden for rådgivning af entreprenører i forhold til deres maskin behov.

Find din Eurocomach minigraver hos Ib E. Mortensen A/S

En sådan maskinehandler finder du i det nordjyske, hvor Ib E. Mortensen A/S har til huse. Den familie ejede og -drevne virksomhed har igennem to årtier forsynet entreprenør virksomheder med maskiner i højeste og mest solide kvalitet. Hos Ib E. Mortensen A/S kan du regne med kvalificeret rådgivning fra kompetente medarbejdere, når du er i markedet efter nye maskiner til dine projekter. Og der ud over forhandles udelukkende produkter fra de bedste brands inden for branchen.

Du kan finde din minigraver på https://www.iem.dk/nye-entreprenoermaskiner/minigravere