holistiskinstitut.dk

– Få det seneste nye fra lokale virksomheder

God lyd til fornuftige priser

God lyd til fornuftige priser

Til kamp mod dårlig lyd

Interesserer du dig for musik, så er du nok også interesseret i at høre det på den bedste måde. Der er ikke noget så irriterende som højtalere, der skratter eller giver dårlig lyd, fordi subwooferen er stået af. Så kan musikoplevelsen fra selv din største yndlingskunster ikke rigtig slå igennem. Derfor forhandler vi hos HiFi Freaks det udstyr, der giver dig de store øjeblikke hjemme i stuen i selskab med den kunstner, du holder allermest af at lytte til. Vi mener kort sagt, at livet er for kort til dårlig lyd.

Sæt gang i festen

Hos HiFi Freaks finder du alt det lækre udstyr, som kan sparke festen i gang. Vi sælger både højtalere, subwoofere og surround anlæg. Med vores produkter kan du hurtigt og nemt forvandle en grå hverdag til en farvestrålende fest. Vi sælger for eksempel en kompakt højtaler til dig, der ikke har så meget plads. Har du derimod pladsen, så anbefaler vi dig vores store gulvhøjtalere, der kan blæse dig og dine venner totalt omkuld. Udover højtalere og andet HiFi udstyr sælger vi også hovedtelefoner, kabler og Blue Ray afspillere.

Vi har sparet butikkerne væk

HiFi Freaks kom til verden med formålet om at tilbyde ordentlig lyd til fornuftige priser. Højtalere, forstærkere og andet HiFi udstyr kan nemlig være en særdeles bekostelig affære at anskaffe sig. Mange aktører i branchen har gennem tiden scoret høje avancer på det udstyr, de har solgt. Med det resultat at mange mennesker simpelthen ikke har haft råd til den gode lyd. Det har HiFi Freaks gjort noget ved og sælger derfor kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser. Vi har sparet de store og omkostningstunge butikker væk, og sælger derfor alt vores HiFi udstyr på vores webshop. Det betyder, at vi, ved køb over 500 kr., sender dig lige det udstyr, du har fundet frem til på vores hjemmeside. Og du har altid muligheden for at få det gratis returneret, hvis det ikke falder i din smag.