holistiskinstitut.dk

– Få det seneste nye fra lokale virksomheder

Hængekøjer på stativ – når du ønsker fleksibilitet

Har du altid ønsket dig en hængekøje, men er din have ikke forsynet med store træer? Så kan du med fordel investere i en hængekøje på stativ.

Hvad er fordelen ved hængekøjer på stativ?

Den helt store fordel ved en hængekøje på stativ frem for en almindelig hængekøje er at du med en hængekøje på stativ opnår en højere grad af fleksibilitet. Du kan placere din hængekøje på stativ lige hvor du ønsker – i modsætning til en hængekøje som er fastgjort mellem eksempelvis to træer.

Har du lyst til at nyde solen på en varm sommerdag kan du stille din hængekøje på stativ midt i haven. Bliver solen for meget kan du flytte din hængekøje på stativ ind i skyggen. Og skulle det begynde at regne kan du rykke inden døre med din hængekøje på stativ – eller stille den op på din veranda eller på din overdækkede terrasse hvorfra du kan nyde lyden og duften af den forfriskende regn.

Hvilke typer hængekøje på stativ findes der?

Du kan faktisk vælge og vrage blandt de forskellige hængekøje typer når du skal finde din nye hængekøje på stativ. Det er nemlig muligt at hænge såvel brasilianske som meksikanske hængekøjer på stativ. Forskellen på de to typer hængekøje er at en meksikansk hængekøje typisk er udfærdiget i tynde vævede tråde, som giver et elastisk og fleksibelt materiale, hvor en hængekøje fra Brasilien som oftest er fremstillet af solidt farvestrålende stof. Hvilken type hængekøje du foretrækker er smag og behag. Men du kan i hvert fald få begge typer til montering på stativ.

Hvor kan jeg købe hængekøjer på stativ?

I den online shop på hængekøje.dk finder du et stort udvalg af hængekøjer og stativer hertil. Du kan vælge imellem flere typer stativer lige som du kan vælge mellem brasilianske og meksikanske hængekøje. Se dem alle på hængekøje.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *