holistiskinstitut.dk

– Få det seneste nye fra lokale virksomheder

Hvad er batterier helt præcist?

Hvad er batterier helt præcist?

Det er slet ikke for at tale ned til dig, at vi har lavet denne artikel, hvor vi vil komme ind på, hvad batterier egentlig er for en størrelse, og hvilke variationer man kan finde af disse.

For selvfølgelig ved vi jo godt, at du ved, hvad et batteri er, og hvad man bruger dem til. Endvidere ved du nok også, at der findes mange forskellige størrelser af batterier, der afhænger af, hvilket apparatur det skal benyttes til.

Her kan vi i flæng nævne batteri-typer som AA-batteriet, AAA-batterierne, nivolts-batteriet og de flade, runde batterier.

Tidens udvikling ser dog ud til at gå i retning af, at man forsøger at minimere brugen af de gængse batterityper. Du ved, den slags man kun kan bruge én gang, og så skal de bortskaffes.

Så der er faktisk god grund til at være opmærksom på, hvad batterier egentlig er for en størrelse, så man fremadrettet kan investere i den type, der er god for miljøet, og ligeledes anskaffe sig de apparater, der bruger den “gode” slags af batterier.

Og hvorfor sker denne udvikling så?

Det sker blandt andet på baggrund af, at når man bortskaffer især engangsbatterier, så kræver det meget energi at omdanne disse eller helt komme af med dem.

Desuden ser man desværre ofte for tit, at vi mennesker i det private og erhvervsmæssige liv ikke er særligt gode til at bortskaffe vores batterier på den korrekte måde, hvorfor vi ender med forurene endnu mere, end det ellers er nødvendigt.

Man skal nemlig gå efter den slags batterier, der er genopladelige (for eksempel dem til bilen) eller kan lades op med solenergi, så de kan bruges i mest mulig lang tid.

Heldigvis er det ikke svært at finde alle batterityper at købe et sted, så Køb batterier og ladere til bilen hos Batteribyen.