holistiskinstitut.dk

– Få det seneste nye fra lokale virksomheder

Lad eboligadvokat hjælpe med at gøre din boligdrøm til virkelighed

Er du boligsøgende, og dermed på vej ud på det danske boligmarked for at finde ønskehuset eller drømmelejligheden? Så bør du overveje at alliere dig med en boligadvokat.

Hvornår skal jeg kontakte en boligadvokat?

Faktisk kan du have stor glæde af at få fat på en dygtig boligadvokat allerede i begyndelse af din bolig jagt. En boligadvokat vil kunne rådgive dig i forbindelse med valg af den bolig du skal købe, med udgangspunkt i din nuværende økonomi og ønsker til fremtiden. Selv om boligadvokaten ikke nødvendigvis har adgang til al relevant dokumentation vedrørende boligen vil han eller hun på baggrund af en salgs opstilling kunne lave et hurtigt overslag som kan hjælpe dig med at forstå økonomien i boligen.

Har du allerede fundet din drømmebolig bør du, før du skriver under på købsaftalen, sikre dig at denne er udstyret med det der kaldes et advokat forbehold. Dette giver dig nemlig et vindue på fjorten dage til at gennemgå før nævnte dokumentation som kan indeholde vigtige oplysninger omkring boligen.

Der kan sagtens være tale om essentiel information som ejendomsmægleren ikke har givet videre – for eksempel planer om opførelse af bygninger i nærheden af det nye hus, hvilket potentielt kan sænke værdien af dette. Andre former for oplysninger, som vil kunne påvirke din fremtidige økonomi, kan være mangelfuld drift af ejendommen i hvilken din nye lejlighed er beliggende, eller tvivlsomme lån i andels foreningen tilhørende din nye bolig.

Alt dette vil en boligadvokat kunne gennemskue, og dermed sørge for at du er oplyst herom. Og så vil du kunne springe fra handelen inden for de fjorten dage uden at det koster dig en rød reje.

Hvor kan jeg finde en dygtig boligadvokat online?

Hos Eboligadvokat finder du kompetente og billige boligadvokater som står klar til at bistå dig i din jagt på drømmeboligen – læs mere på https://eboligadvokat.dk/koeb-af-andelsbolig/ 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *