Pakke.dk – pålidelig og billig forsendelse af pakker i Danmark og udlandet

11 September 2017 admin

editorial

For virksomheder og private, der sender pakker ud til modtagere i Danmark og udlandet, er der som regel to ting som er vigtige, når de vælger fragtfirma: Pålidelighed og pris. Det er vigtigt, at man kan stole på, at pakken når frem til den rigtige modtager, og at der ikke går for lang tid med transporten. Derudover vil mange gerne finde et fragtfirma, som kan levere pakken til en billig pris.

Brugervenlig prisberegner og punktlig afhentning

Pakke.dk bestræber sig på, at kunderne får de bedste muligheder for at få leveret deres pakker til de bedste priser på markedet. Takket være en brugervenlig prisberegner på hjemmesiden er det muligt for kunderne nemt og hurtigt at beregne, hvad det vil koste at få en pakke sendt ud. Der er ingen overraskelser eller skjulte gebyrer, men kun en reel og billig pris. Bestillingen af forsendelsen foregår online, og her kan kunderne vælge mellem flere forsendelsesmuligheder: Økonomi, Standard og Express. Standard-leveringen er den mest populære, for der får man både afhentet sin pakke af en fragtmand, pakken bliver leveret i løbet af en dag, og så betaler man en yderst favorabel pris. Men man kan også vælge Økonomi og få det ekstra billigt med lidt længere forsendelsestid, og så skal man selv indlevere pakken hos PostNord. Express-løsningen er den dyreste, men så bliver pakken også afhentet og leveret inden næste dag kl. 12.00. Afhentningen af pakker sker punktligt efter aftale.

Online-bestilling døgnet rundt og rigtig god kundeservice

Uanset hvilken type forsendelse man bestiller hos Pakke.dk, så kan man være sikker på at få en rigtig god kundeservice. Det er altid muligt at få professionel vejledning, hvis man som virksomhed eller privatkunde har spørgsmål vedrørende forsendelse hos Pakke.dk. Muligheden for at bestille forsendelse online gælder døgnet rundt, hvilket er utrolig favorabelt for både virksomheder og private, der kan spare turen til det fysiske posthus. Leveringstiderne er 1-5 hverdage, og ens pakke kan til enhver tid spores via Track & Trace.

More articles