holistiskinstitut.dk

– Få det seneste nye fra lokale virksomheder

Sandwichelementer – a’ hva’ for noget?

… og så fik du lyst til en sandwich 

Laksesandwich, tunsandwich og skinkesandwich. Alt godt fra havet, som man plejer at sige. Når man er sulten, kan alt næsten spises, og det er oftest kun lækkert, når man står og savler over de forskellige mad muligheder, at man ved, at der er noget lækkert i sidste ende, som er klar til at blive spist af dig. 

Der er ingen tvivl om, at sandwich oftest er det man tyer til, hvis det er udendørs spise, man er på. Det er nemt og handy og udover pizza, er det også én af danskernes fortrukne favoritter, når det kommer til outdoor mad. 

Generelt er vi danskere gode til at spise mad sammen, når vi skal hygge os. Og ja hvis der indgå alkohol, er vi faktisk endnu bedre sammen. Det er oftest også en af grundene til, at vi tager på, nemlig fordi, at vi oftest tænker, at vi har behov for mad og drikke for at kunne hygge sig sammen. 

Her er sandwich og øl, sandwich og vin eller sandwich og drinks igen en kæmpe vinder.

Lyst til sandwich nu? Det forstår jeg godt. Er det vi skal snakke om? Desværre nej.

Sandwichelementer holder din bolig sammen 

For jovist, vi skal snakke om sandwich – sandwichelementer. Og her taler vi altså ikke om agurk, tomat eller anden form for salat. Nej vi snakker om de elementer, tømrerne bruger, når de sætter huse op. 

Sandwichelementer er en bagplade, som fungerer som den bærende plade og så derefter en del, der er isoleret og dernæst en forplade. De fungerer altså rigtig godt som et facade element til for eksempel et byggeri, hvor man gerne vil have leveret de færdige dele, som hele bygningens facade skal bestå af.

Det hedder sandwichelementer, fordi de til sammen udgør noget holdbart – uden hinanden, ville facaden ikke kunne stå.