holistiskinstitut.dk

– Få det seneste nye fra lokale virksomheder

Skillevægselementer kan skabe boligdrømmen

Skillevægselementer kan skabe boligdrømmen

Kender du det, at du egentlig har en skøn bolig, lejlighed, hus eller et andet sted, som du betragter som dit hjem, men der er lige nogle ting, som du måske godt kunne tænke dig at ændre ved eller gøre anderledes?

Men det er jo for voldsomt lige at skulle hen at skifte bolig, bare fordi man gerne vil dele nogle rum og eller skabe nogle tilstødende lokaler i ens hjem, når arealet, beliggenheden med videre er perfekt for ens situation.

Så må der jo næsten være en bedre løsning.

Det gør der heldigvis, og den løsning er at bruge skillevægselementer, hvor man så ikke behøver at lave noget permanent, da man kan rykke rundt på disse skillevægselementer, som man lyster det.

Forstå os ret: de virker skam permanente, og de kan også forholdsvis være lydtætte, hvis man bruger de rette elementer, hvis man bruger dem til at danne et værelse, men opførelsen er jo ikke som ved en bærende væg, så her er lidt at rykke rundt med.

Det kræver selvfølgelig en del arbejde at sætte dem op, og det kan godt være, det kommer til at ligne noget byggerod i en periode, men det er ikke værre, end at det stadigvæk ikke er noget, der minder om et større renoveringsarbejde.

Desuden kan man få fagfolk til at sætte disse skillevægselementer op.

På den måde kan man få afprøvet, om man lyster at dele nogle rum mere op eller ligefrem skabe nogle værelser af mere permanent art eller bare midlertidigt, hvis man for eksempel skal have en person boende i et stykke tid, eller man overvejer at leje et værelse ud.

Således kan man gå lidt mod strømmen med den tidligere tendens med, at man gerne ville have åbne lokaler og slå flere rum sammen, men her skabe lidt mere intime rammer.