Tænk lige over, hvem der ellers har rørt den altandør!

30 June 2022 Anders Lundtang Hansen
image

Om der så er et håndtag på den ene side af altandøren, eller man har et hul til at åbne den eller en lille anordning, man griber fat i, som man trækker døren til side med alt efter, hvordan den åbner sig, så skal man lige tænke over, hvor mange der gør den slags.

Det behøver ikke at have noget at gøre med, at det er sæson for sygdomme, for det kan måske også være et barn, der har pillet på sig selv og alle mulige andre steder såsom i jorden og ikke vasket fingre, som der også har rørt ved håndtaget til altandøren.

For vi mener sådan set ikke selve altandøren på karmen eller eventuelt ruden, selvom det kan være irriterende, og det kan sætte pletter.

Det er dette håndtag, som der kan ende med at blive en smitterede, også selvom det er til selve altandøren og ikke hoveddøren, som der nok er flere fremmede mennesker, der rør ved.

Altandörr

Kan man begrænse, hvem der rører ved håndtaget til altandøren?

Det bliver nok for besværligt at formene nogle personer adgang til at røre ved døren til altanen, men måske kan man selv tænke over, hvor man rører ved den henne.

Som regel kan man regne ud, hvor det giver mest mening for personer at røre ved den, og så kan man selv gribe efter den et andet sted, så man ikke rammer dér, hvor de fleste andre også gør det.

Dog skal man ikke give det tip til de andre, for så ender de også med at finde alternative steder at røre ved dørhåndtaget på, og så er der pludselig mange flere steder, hvor der kan være bakterier og skidt, som man deler med hinanden.

Man skal især tænke over berøringen, når man selv er syg, har syge i hjemmet, eller man får besøg af folk, der har dårligt immunforsvar.

More articles