holistiskinstitut.dk

– Få det seneste nye fra lokale virksomheder

Trænger din ejendom til en kærlig hånd?

Trænger din ejendom til en kærlig hånd?

Det regner og rusker udenfor, og måske bor du i en ejendom der efterhånden har en del år på bagen, og dermed trænger til en udskiftning af vinduer, hvilket gør tanker om en renovering særdeles aktuelt.

Den første fordel man kan tænke på er besparelsen på energien, og dermed også den kontante besparelse, men der er absolut også hensynet til indeklimaet der kan blive bedre ved at udskifte vinduerne.

I en typisk ejendom i Danmark undslipper op til 33% af varmen ud gennem utætte vinduer, som oftest er det termovinduer af gammelt fabrikat, eller også er det selve listerne i vinduerne der ikke holder i længden.

 

De direkte fordele ved en udskiftning af vinduer

En udskiftning af vinduer vil normalt give dig de følgende fordele:

  • En betragtelig besparelse på varmeregningen
  • Undgåelse af træk fra utætte vinduer
  • Ingen fugt eller kondens på vinduerne, der i værste fald kan udarte sig til skimmelsvamp eller råd
  • Ingen kuldenedfald eller kuldestråling fra kolde vinduer, der giver fodkulde

Hvornår skal du skifte vinduer?

Som tommelfingerregel er det en rigtig god idé at skifte vinduerne hvis de er mere end 15 år gamle, eller de allerede er angrebne af råd/svamp, eller hvis de rent teknisk er utidssvarende.

Hvis du har vinduer der kun består af et lag glas, så kan der hentes meget på at udskifte hele vejen rundt, på både energiforbrug og levetid.

Hvordan skal du så gribe det an?

Med mindre du selv har stor håndværksmæssig erfaring, så vil det bedste være at få hjælp af en professionel, og det er her Skovkjær Rådgivende Ingeniørfirma ApS i Virum kommer ind, med deres store erfaring inden for den proces, som er nødvendig for en succesfuld gennemførelse af et renoveringsprojekt.

Firmaet varetager samtlige ydelser, lige fra den første idé til den endelige aflevering, og løser opgaver for både foreninger og private.