holistiskinstitut.dk

– Få det seneste nye fra lokale virksomheder

Brug en køjeseng til en enkelt person

Det helt normale ved at bruge en køjeseng, som den i langt de fleste tilfælde også er skabt til, er, at man skal være to personer til at bruge den: Én i øverste køje og én i den nederste.

Der findes nogle enkelte undtagelser, hvor køjesengen ikke er forhøjet særligt meget, hvilket er smart, hvis man nu bor et sted, hvor der ikke er højt til loftet, så man bruger den nederste del under den hævede seng til opbevaring.

Men man kan jo have et enkelt barn, som der gerne vil have en køjeseng at sove i, fordi vedkommende godt kan lidt at sove øverst, men så er det også en smart måde at udnytte pladsen i et værelse, og det vil vi vise dig i denne artikel.

Udnyt pladsen perfekt med en køjeseng

For hvis man nu netop har lidt med plads at gøre godt med, så kan det jo være smart, at man udnytter rummet i højden ved at have barnet til at sove i den hævede køjeseng, så man kan bruge rummet lige under køjesengen.

Her kan man så bruge den nederste seng til at være en sofa, eller man kan opbevare legetøj og andet her.

Man kan også fjerne den nederste køje, så man kan indsætte et skrivebord, hvor barnet så kan sidde og lave lektier, når det bliver lidt ældre.

Der er stor mulighed for at udnytte den plads, som der kommer til rådighed lige under køjesengen, så længe man ikke ødelægger sengen i processen og gør den ustabil, så den kan brase sammen.

Skulle det være, så kan man jo også gøre det omvendte, at barnet sover i den nederste køje, og så bruger man den øverste plads til at opbevare ting.

Det skal bare ikke være for tunge ting, så det medfører, at køjen dratter sammen.