holistiskinstitut.dk

– Få det seneste nye fra lokale virksomheder

Forsendelser over hele verden

Forsendelser over hele verden

Har du hørt udtrykket – “den globale landsby”?

Det er et ret godt udtryk, som symboliserer at verden egentlig er blevet meget lille, forstået på den måde at det er blevet nemmere at komme fra én verdensdel til en anden.

Engang var det sådan, at det var en ekstraordnær ting at rejse rundt i verden. Længere rejser skete med sejlskib, og kunne vare i uger eller måneder. Den tid er i den grad slut. Nu kommer du til et nyt kontinent på nogle timer, og du kan på ca. et døgns tid rejse om på den anden side af jorden.

Det giver en masse fordele. Ikke kun for de eventyrlystne, men så sandelig også for dem som gerne vil modtage eller sende varer, pakker og andre forsendelser.

Har du hørt om FEDEX Danmark?

En virksomhed som nyder godt af de globale muligheder er FEDEX Danmark, som sender alverdens ting rundt til lokationer over hele verden. Det kan være med pakke, palle, container eller som dokument. Alt er faktisk muligt, uanset om du er afsender eller modtager.

FEDEX Danmark er altid forberedt til fingerspidserne, og sørger omhyggeligt for at deres leverancer kommer frem i god tid, og i sikker behold. Så kan du føle dig tryk, både når du sender noget af sted, og når du i spænding venter på at modtage det du har bestilt. 

Og skulle du have nogle spørgsmål, som du gerne vil have svar på, så yder FEDEX Danmark en rigtig god kundeservice. Faktisk går de generelt så langt i deres ambitioner, at de gerne vil overgå dine forventninger til deres service.

Med et trackingnummer kan du hele tiden følge med i, hvordan går med din forsendelse. Det giver dig en tryghed, og samtidig er det smart, for du ved nøjagtig hvor længe du skal vente.

Så send bare med FEDEX Danmark.