holistiskinstitut.dk

– Få det seneste nye fra lokale virksomheder

Lær dansk og bliv bedre integreret

Har du et andet sprog end dansk som modersmål? Måske kan du allerede snakke en lille smule dansk, men du vil gerne blive bedre? Eller måske er du helt nybegynder, når det kommer til at lære dansk. Uanset hvad, så er det en rigtig god idé at lære sproget, hvis du har tænkt dig at bo i Danmark i en længere periode. Fordi selvom mange danskere er dygtige til engelsk og andre sprog, så er der ingen tvivl om, at folk her typisk foretrækker, at tale deres eget sprog. Sådan er det nok i de fleste lande. 

Samtidig er det sådan i Danmark, såvel som i mange andre lande, at hvis du for alvor vil forstå de lokale og kulturen, så må du også lære sproget med alle dets finurligheder og nuancer. Og selvom det kan virke uoverskueligt, så er der kun én vej frem, og det er at øve sig. Du kan enten øve dig med selvstudie, hvor du for eksempel bruger selvhjælpsbøger, eller du kan bruge online ressourcer, så som YouTube-film og lignende, for at lære sproget.

Lær dansk på sprogskole

Men en lidt mere, så at sige, ‘gammeldags’ måde at lære dansk på er ved at gå på sprogskole, hvor du har en lærer, der kan undervise dig i sproget. En stor fordel her er, at du har en lærer, der kan hjælpe dig og korrigere dig dér, hvor du laver fejl, når du snakker. Desuden har du klassekammerater, hvor du sammen med dem kan øve dialog, og i kan blive bedre til sproget sammen, i fællesskab. Hvem ved, måske du også får nye venner på sprogskolen? Det er bare om at prøve det af.

Fegu Hellerup tilbyder sprogskole, hvor du kan lære det danske sprog. Det samme gør flere forskellige andre udbydere i hele landet. Find en skole, der passer til dig og dine behov.