holistiskinstitut.dk

– Få det seneste nye fra lokale virksomheder

Sådan forvandler du skæve tænder til et smukt tandsæt

Tænder har oftest en stor betydning i et smil. Her er der mange der holder på sit smil eller begrænser sig, når man er ude blandt andet, hvis man er utilfreds med ens tænder. Det kan være hæmmende eller grænseoverskridende for mange at vise andre, at man har skæve tænder eller store mellemrum mellem tænderne. Det kan pludseligt komme med alderen, eller være noget man har haft i lang tid. 

Her kender de fleste de typiske tandbøjler og ganebøjler som er meget tydeligt og besværlige at have med at gøre. Der er blandt andet visse ting du ikke kan spise og drikke. Derudover kan det være en større gene for folk at have i munden, fordi man igen bliver opmærksom på, at man ikke bare kan grine og smile som de andre. 

Det er der heldigvis en effektiv og sikker løsning på. Med en effektiv invisalign behandling, kan du forvandle dine skæve tænder til et smukt Hollywood smil.

Grunden til at du skal vælge en invisalign behandling mod skæve tænder

Der er flere gode grunde til, at du skal vælge en invisalign behandling. Der er både skånsom, effektiv og diskret sammenlignet med den traditionelle bøjle. En invisalign bøjle er en gennemsigtig bøjle som bliver designet og tilpasset efter dine tænder og mund. Dermed kommer den til at sidde godt og tæt på tænderne, så andre ikke kan se, at du har bøjle på. 

Den gennemsigtige bøjle er let at tage af, hvis du f.eks. skal børste dine tænder. Det kan også være rart at kunne tage den af, hvis du skal spise noget bestemt, som kan være svært med bøjlen på. Dermed kan du også spise alt. Det vigtigste er dog, at du har bøjlen på i mindst 22 timer af døgnet for at du får den bedste effekt.

Book allerede en tid i dag hos yousmileismile.dk, hvis du ønsker at forvandle dine skæve tænder til et smukt smil.