holistiskinstitut.dk

– Få det seneste nye fra lokale virksomheder

Sådan fungerer SEO

Har du styr på, hvad SEO er? Hvis ikke, kan du læse med her.

SEO er nutidens reklamer

I mange år har virksomheder kunnet konkurrere om kunderne ved at reklamere for sig selv. Med reklamer kan man som virksomhed fortælle om, hvorfor lige netop éns produkter og ydelser er bedst til prisen. Det betyder, at virksomheder har reklameret med plakater, reklameaviser flyers og andre fysiske kanaler. Det syner dog imidlertid lidt gammeldags i dagens Danmark.

Der er nemlig sket noget helt revolutionerende, som gør at de fysiske reklamer er meget outdated. Og den revolution har at gøre med internettet. Internettet har eksisteret i snart mange årtier, men det er ikke så længe siden det er blevet så udbredt, at “helt almindelige mennesker” bruger internettet på daglig basis. Og til private formål.

At almindelige privatpersoner bruger internettet til at søge på de ting de er interesseret i betyder, at internettet er det perfekte sted for virksomheder at reklamere for deres ydelser og produkter. Det er her man har det bedste blikfang. 

Men det er ikke helt ligemeget hvor på internettet man bliver set. Google er en af de mest benyttede søgemaskiner i verden, og det er helt sikkert den mest brugte i den vestlige del af verden, herunder Danmark. En god måde at reklamere på google på, er ved at sørge for, at din hjemmeside ligger blandt de øverste søgeresultater, når folk søger på et relevant søgeord på Google. Fordi folk sidder nemlig meget sjældent og bladrer i søgeresultaterne, men vælger derimod blot ét af de første resultater. Og det er nemlig SEO der gør, at din hjemmeside kan ligge højt oppe på resultatlisten.

På den måde fungerer SEO altså som nutidens billboard-reklamer, som får folk til at bruge deres penge på lige stop de specifikke virksomheder, som formår at reklamere for sig selv via SEO. Find en god SEO tekstforfatter her.