holistiskinstitut.dk

– Få det seneste nye fra lokale virksomheder

Smukke og funktionelle døre giver boligen sjæl

Mange af vores huse og lejligheder er næsten ens… eller de har i hvert fald mange ting til fælles. De fleste af os bor steder, hvor væggene er lige, lofterne er flade og hvide, gulvene har en neutral farve. Ofte følger boligens udformning en række konventioner, der egentlig bare gør, at vores hjem ligner hinanden utrolig meget.

Men hvis du er typen, der går op i detaljer og som godt kan lide at sætte dit eget præg på det sted, hvor du bor, så bør du lægge kræfter i at vælge nogle smukke døre, der passer godt til din smag og til boligens æstetik.

En dør er ikke bare en dør

Der er nemlig ingen grund til at have kedelige, intetsigende døre, når der findes så mange forskellige slags med forskellige detaljer og smukke udformninger. Har du for eksempel overvejet fyldningsdøre? Eller døre med glas i? Eller måske en dør i massivt træ? Eller en i en anderledes farve. Der er simpelthen så mange muligheder?

Samtidig med, at du kan prøve noget nyt og spændende af når du skal ud og investere i nye døre, kan det dog være en god idé at vælge en type dør, som du regner med at du vil være glad for i mange år fremover. Døre er nemlig ikke noget man bør skifte ud ofte, da det er et stort arbejde at få dem sat i (med mindre de passer perfekt i det eksisterende dørhul, men det gør de ofte ikke).

Tænk over prisen på de døre du vælger

En anden grund til at du måske ikke har lyst til at skifte døre ud alt for ofte kan være, at døre er dyre i sig selv. Og særligt hvis du skal købe mange af dem samtidig, så de passer sammen i husets eller lejlighedens forskellige dele. Derfor kan du med fordel researche lidt for at finde en billig dør, som du kan lide.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *