holistiskinstitut.dk

– Få det seneste nye fra lokale virksomheder

Skab wellness oplevelser derhjemme med maling af badekar

Skab wellness oplevelser derhjemme med maling af badekar

Dit gamle badekar er, med stor sandsynlighed, ikke så smukt og skinnende som det var, da du købte det – og derfor overvejer du nu, om badekarret skal skrottes til fordel for et nyt et af slagsen, eller for en smart bruseniche. Eller måske er du flyttet ind i et hus eller i en lejlighed, hvor der i forvejen stod et slidt badekar, som du nu ikke helt ved hvad du skal stille op med.

Et badekar kan være rigtig rart at have, hvis man er til afslapning og wellness. Faktisk er det den rene luksus at kunne stresse af i et varmt karbad, efter en lang og hård arbejdsdag – og slippe for at skulle i tøjet og ud i en kold bil bagefter.

I modsætning til et badekar i et spa center, kan du med et badekar i eget badeværelse nemlig have den ultimative wellness oplevelse inden for hjemmets fire trygge vægge. Og så sover man aldeles fremragende oven på et dejligt varmt bad.

Få dit badekar til at stråle med emaljering af badekar

Du behøver dog ikke at skulle investere i et nyt badekar, hvis du ønsker at opleve denne dejlige luksus. Det er både dyrt og tidskrævende at skulle udskifte et badekar – og har dit badekar kun overfladiske småskader og tegn på slitage i emaljen, kan du sagtens nøjes med en maling at badekar. Slid i emaljen manifesterer sig som regel ved gule eller brunlige plamager, der hvor kalk og okker har indlejret sig i den slidte emalje, og misfarvet denne. Sådan slitage kan en dygtig håndværker nemt fjerne.

Ved emaljering af badekar slibes den gamle emalje helt ned, og dernæst påføres en stærk komposit af uretan og akryl. Denne nye emalje hærder op i løbet af et døgn – og så er dit badekar glat og lækkert som var det nyt. Få et tilbud på badekarsmaler.dk