Tørgær – en vigtig ingrediens til bagning

07 November 2022 admin

editorial

Du behøver ikke en masse smart udstyr eller ingredienser for at komme i gang med at bage dit eget brød eller masser af lækre kager. Faktisk kan du finde det meste af det, du har brug for, i dit køkken!

Med blot nogle få tips og lidt øvelse kan du bage som en professionel på ingen tid. Du skal blot have tjek på dit bageudstyr, og selvfølgelig være i besiddelse af de rette ingredienser.

Hvilke former for bageudstyr skal jeg bruge?

Når det kommer til bageudstyr, er der nogle få vigtige ting, som du skal bruge. For det første har du brug for en stor skål til at blande dine ingredienser sammen i. En træske eller en spatel er også nødvendig til at røre i dejen eller dejen.

Tørgær

Dernæst skal du bruge et bagefad eller en bradepande, der passer til den opskrift, du laver. Sørg for at smøre og mele din form, inden du tilsætter dejen eller dejen, ellers kan dit brød eller din kage klistre fast. Endelig er en ovn naturligvis nødvendig for at bage! Forvarm din ovn i overensstemmelse med opskriftens anvisninger, før du går i gang.

Hvad skal jeg bruge af ingredienser til bagning?

Lad os nu tale om ingredienser. Til de fleste opskrifter skal du bruge mel, sukker, æg, smør (eller margarine), bagepulver eller natron og mælk. Bager du brød, skal du også bruge gær. Her kan du med fordel vælge tørgær, som er den mest almindelige type, eller frisk gær, som også findes i de fleste supermarkeder eller dagligevare butikker.

Sørg for at tjekke opskriften for at se, hvilken type gær der kræves. Hvis du er i tvivl, kan du spørge en ven eller et familiemedlem, der er til bagning, eller du kan læse i en kogebog.

Du kan læse mere, og bestille tørgær samt andre ingredienser til bagning i den online shop på hjemmesiden bagebixen.dk.

More articles